13:00

Hägersten SK Svart

Referat: Mälarhöjdens IK Fotboll 2 - Hägersten SK Svart

HSK-MIK
Vi hade en bra genomgång innan matchen där vi ledare verkligen tryckte på att vi skulle vara noggranna, fokuserade, löpa mycket och vinna många 1/1 dueller. Och att vi skulle trycka till bollen ordentligt när vi passade. Vi kan väl utan att låta alltför negativa konstatera att prestationen i första halvlek inte riktigt levde upp till den ”taktiken”. Vi får vara glada att vi leder med 2-1 efter att MIK missat en straff och deras målvakt gjort två mindre bra ingripanden. I halvtid får vi påminna igen om vad vi pratade om innan matchen och andra halvlek är bättre. Vi har några riktigt bra anfall där vi väggar oss ur från några trängda lägen och spelar helt ok. Vi leder med 5-1 innan vi tar några felbeslut och blir straffade med två mål i baken. Vi har 4 spelare som fick spela två matcher på raken (pga många borta) och det är såklart inte optimalt för deras prestation. De gör det bra ändå och bidrar med mycket och vi uppskattar givetvis deras inställning och är glada för att de ställde upp. En styrka är också att vi vinner så klart utan att vi är jättenöjda med spelet. Slutresultatet blir 5-3. Forza HSK08